Ja mam wstawione radio Bolero - nie działają czujniki cofania, klima itp. Zmieniono protokół komunikacji. To na fotce jest z Superba. Do OII jest w kształcie takim samym jak Stream. Pisałem już o tym kilkukrotnie. Jest za to zmieniarka na 6 płyt MP3 i SD karta oraz dotykowy kolorowy ekran.
chcę upodobnić moją skodę do wersji SCOUT
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez shadoJa mam wstawione radio Bolero - nie działają czujniki cofania, klima itp. Zmieniono protokół komunikacji. To na fotce jest z Superba. Do OII jest w kształcie takim samym jak Stream. Pisałem już o tym kilkukrotnie. Jest za to zmieniarka na 6 płyt MP3 i SD karta oraz dotykowy kolorowy ekran.Zadowolony użytkownik Skody
Komentarz
-
-
misiekman, zamontowałeś już te soczewkowe lampy ze Scouta? Mógłbyś podzielić się wrażeniami, tj. czy rozkład i zasięg światła uległ poprawie i... co najważniejsze, czy montaż był wedle zasady P&P? Nowe miałeś te lampy? W ASO 1800 za kpl. - niektórzy kompletują za tyle ksenony :|Mądry Polak po ©kodzie...
Komentarz
-
-
Heja - trochę może nie na temat ( sory) - ale mam na zbyciu znaczek na tylną klapę "scout" -nówka, może sie przyda ?
PozdroTDI AGR 90KM seria / 115 KM po wirusie
DIESEL-TUNING.PL & TDI-RACING.PL
Chiptuning / Tuning elektroniczny, posiadamy własną hamownię,
Brodnica kujawsko-pomorskie
Komentarz
-
Komentarz